Sale

Coconut Oil

270 грн. 210 грн.

Вага:
300 г.

В НАЯВНОСТІ

Категорія: Product ID: 3124

Опис

Mr. Popper’s Coconut Oil – рафінована кокосова олія виробляється за допомогою сертифікованого органічного процесу. Абсолютно ніяких хімічних речовин не використовується. Широко використовується для приготування багатьох страв і вже давно є хорошою альтернативою звичайній рослинній олії.

Перевага рафінової кокосової оліі є в тому, що вона має високу температуру димлення, ніж звичайна кокосова олія.  На рафінованій кокосовій олії можна готувати при високій температурі до 204 ° C (137 ° С не рафінована кокосова олія), тому воно відмінно підходить для смаження і обсмажування. Кокосову олію можна використовувати від випічки до догляду за тілом.

Токсичні, канцерогенні і просто шкідливі речовини в олія утворюються в двох випадках:

  1. При нагріванні масел до температури димлення і вище;
  2. При прогорканні масел.         «Температура димленія» – це температура, при досягненні якої масло починає диміти на сковороді, з цього моменту в ньому запускаються реакції по утворенню токсичних і канцерогенних речовин. У кожного сорту олії – своя температура димлення.

Mr. Popper’s Coconut Oil має нейтральний запах і смак (на відміну від кокосового масла, яке має яскраво виражений кокосовий запах і смак). Це робить його ідеальним для страв, де аромат кокоса не потрібен. Масло можна використовувати для приготування випічки, смаження, тушкування, морозива, супів, гарнірів і бутербродів, різноманітних десертів.

Крім цього, кокосове масло володіє ще цілим рядом корисних властивостей:

  • крім жирних кислот в олії також є і інші рідкісні компоненти цього ряду речовин – це капрова і арахідонової кислоти;
  • до складу масла входить комплекс вітамінів С, А, і Е, які відносяться до групи природних антиоксидантів;
  • масло сприяє очищенню і відновленню шкіри, стимулюючи в її глибоких шарах активний обмін, а також живить шкірні покриви і тонізує їх;
  • завдяки властивості плавиться при кімнатній температурі , олія всмоктуючись у шкіру, не забиває пори;
  • властивості кокосової олії широко застосовуються не тільки для виготовлення косметичних засобів омолодження шкіри, але також і для лікування її від дрібних пошкоджень і вугрової висипки;
  • олія кокоса сприяє загоєнню опіків і дрібних ран і розгладженню шрамів і рубців;
  • швидко позбавляє від пересихання шкіри;
  • відновлює пошкоджене волосся, живлячи цибулини і попереджаючи випадання;
  • оберігає від опіків ультрафіолетовими променями і знімає опіки, якщо вони виникають;
  • допомагає відновити структуру нігтів.

 

Рекомендоване дозування: як добавка по 1-4 столових ложок в день.